[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no” woodmart_inline=”no”]
پس از Update جدید ویندوز ۱۰ که متاسفانه به صورت اتوماتیک همیشه انجام می شود ، بر خلاف نسخه های قبلی که شما می توانستید بروز رسانی ویندوز را محدود کنید ، نوار وظیفه ویندوز ۱۰ هنگ می کند و باید چند بار سیستم را ریست کرده یا از روشهایی مثل ریست کردن Windows Explorer ، اسکن مشکلات سیستمی از طریق SFC در CMD یا اجرای DISM و در پایان اگر تمام این مراحل جواب نداد استفاده از System Restore که ممکن است مشکلات دیگری بوجود بیاورد . اما یک روش متفاوت در وب سایت pt.friend-of-friends وجود دارد که بنده با توجه به اینکه بدنبال رفع این مشکل در سیستم خودم بودم و متفاوت بود استفاده از دستورت PowerShell می باشد که در ادامه به طور کامل توضیح میدهم و امیدوارم با استفاده از ایندستورات مشکل هنگ کردن نوار وظیفه در ویندوز ۱۰ برای شما نیز حل شود . با بخش مقالات شبکه البرز همراه باشید .
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row woodmart_css_id=”66abd84a0c579″ responsive_spacing=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2NmFiZDg0YTBjNTc5Iiwic2hvcnRjb2RlIjoidmNfcm93IiwiZGF0YSI6eyJ0YWJsZXQiOnt9LCJtb2JpbGUiOnt9fX0=” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” woodmart_box_shadow=”no” wd_z_index=”no” woodmart_disable_overflow=”0″ row_reverse_mobile=”0″ row_reverse_tablet=”0″][vc_column][vc_tta_accordion section_title_tag=”h5″ style=”modern” color=”turquoise” spacing=”1″ gap=”1″ active_section=”1″ collapsible_all=”true”][vc_tta_section title=”PowerShell چیست ؟” tab_id=”1722539920099-02ff2926-509d”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
PowerShell یک رابط خط فرمان (CLI) و زبان اسکریپتنویسی قدرتمند از مایکروسافت است که برای مدیریت خودکار وظایف و تنظیمات سیستم عامل ویندوز طراحی شده است. این ابزار، که اغلب بهعنوان جایگزینی پیشرفتهتر برای CMD یا همان Command Prompt تلقی میشود، امکانات گستردهای برای مدیریت سیستم، توسعه اسکریپتها و اتوماسیون فراهم میکند.پاورشل بر اساس تکنولوژی .Net شرکت مایکروسافت طراحی شده است؛ این ابزار دومنظوره بهصورت Shell منبعباز با استفاده از رابط خط فرمان سیستمعامل برای کنترل کامپیوتر و بهصورت زبان برنامه نویسی مورداستفاده قرار میگیرد.
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”تفاوت PowerShell و CMD در چیست ؟” tab_id=”1722539981203-695e67a6-29f3″][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
برخلاف Command Prompt که بیشتر برای اجرای دستورات ساده استفاده میشود، PowerShell یک محیط اسکریپتنویسی قدرتمند با قابلیتهای پیشرفته است که به کاربران امکان میدهد فرآیندهای پیچیده را اتوماتیک کنند. درحالیکه Powershell بسیار پیچیدهتر از Command Prompt است، ولی درعینحال ابزاری بسیار قدرتمندتر را در اختیار کاربران ویندوزی قرار میدهد. Command Prompt از محیطهای خط فرمان سیستمعاملهایی Linux و Unix بسیار ضعیفتر است، ولی Windows powershell این ضعف را جبران کرده است و با قدرت با سایر محیطهای خط فرمان در سیستمعاملهای دیگر رقابت میکند.
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”CMD چیست ؟” tab_id=”1722536846580-4aaddf4b-711b”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
خط فرمان (CMD)، یکی از برنامههای ویندوز محسوب میشود که دارای یک محیط متنی است و کاربر از طریق این محیط میتواند با سیستمعامل ارتباط برقرار کند و فرامین متنی خود را برای انجام کارهای مورد نظر، به سیستمعامل منتقل کند. این واسط فاقد گرافیک است و تمام کارها با نوشتن دستورها صورت میگیرد.خیلی از کاربران حرفه ای کامپیوتر تمایل زیادی برای استفاده از این بخش دارند که نیاز به تخصص و حافظه قوی برای حفظ دستورات CMD دارد .
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”دستور Sfc scan در کامپیوتر چیست و چه کاربردی دارد” tab_id=”1722536846605-de703b4f-f265″][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
دقت داشته باشید این روش در صورتی به درستی کار میکند که سیستم شما ویروسی نباشد . System File Checker یک ابزار داخلی ویندوز است که برای تعمیر فایل های سیستمی توسط مایکروسافت در ویندوز پیش بینی شده است. با استفاده از SFC بدون پیش نیاز مانند سی دی ویندوز و سایر نرم افزارها می تواند پرونده های پاک یا تخریب شده ویندوز را اسکن و بازگردانی نمایید، کاربرد اصلی SFC چک کردن و بازگردانی فایل های اصلی ویندوز مانند DLLها می باشد.این ابزار در تمام نسخه های سیستم عامل ویندوز موجود است و به کمک آن میتوانید فایل های سیستمی که در طول زمان توسط نرم افزار های جانبی و یا اپدیت های خراب شده اند و یا از اول درست نصب نشده اند را تعمیر کنید.
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”کاربرد دستور DISM” tab_id=”1722539642976-713f14bb-031f”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
دستور DISM یا همان Deployment Image Servicing and Management ، یک دستور برای بهینهسازی و سفارشیسازی ویندوز است که علاوه بر این کاربرد ، قابلیت تعمیر ویندوز را نیز دارد.دستور DISM در ویندوز ۱۰ قابلیت آماده سازی، ایرادیابی و دخل و تصرف در سیستم ایمجها (System Images) را به ادمین میدهد. برای مثال شما از این ابزار میتوانید برای بهینه سازی محیط ریکاوری ویندوز (Windows Recovery Environment)، محیط نصب ویندوز (Windows Setup) و ویندوز پیای (Windows PE) استفاده نمایید. به علاوه از طریق ریکاوری ایمیج (Local recovery image) میتوانید به رفع اشکالات ویندوز بپردازید.
[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no” woodmart_inline=”no”]
۴ روش برای باز کردن پنجره PowerShell – منبع
روش اول : استفاده از کلیدهای ترکیبی Windows+X می باشد که در تصویر زیر کامل مشخص می باشد .
روش دوم : کمک گرفتن از کادر جستجوی ویندوز ۱۰ می باشد . کافیست بر روی منوی استارت کلیک کرده و کلمه PowerShell را جستجو کنید . سپس می توانید برنامه مورد نظر را با زدن کلیدهای “Open” یا “Run as Administrator” انتخاب و فعال کنید .
روش سوم : استفاده از منو استارت گزینه “All Apps” ، صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید تا همانند تصویر به گزینه “Windows PowerShell” برسید .
روش چهارم : استفاده از پنجره RUN و تایپ دستور Powershell . کافیست کلیدهای ترکیبی Windows+R را همزمان بفشارید تا کادر Run باز شود .
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]شبکه البرز نماینده رسمی کی نت پلاس ، کی نت و وی نت در ایران . جهت دریافت نمایندگی با شماره ۸۶۰۳۷۵۲۷ تماس بگیرید .
[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]
رفع مشکل هنگ کردن نوار وظیفه ویندوز ۱۰ از طریق دستورات PowerShell
مرحله اول : ۳ کلید Ctrl + Shift + Esc را روی صفحه کلید خود به طور همزمان فشار دهید تا Task Manager راه اندازی شود.
مرحله دوم: به تب Services رفته و mpssvc (Windows Defender Firewall) را جستجو کنید . مطمئن شوید که سرویس در حال اجرا است. اگر اینطور نیست، باید روی آن کلیک راست کرده و Start را انتخاب کنید .
مرحله سوم: روی File > Run new task کلیک کنید ، powershell را تایپ کنید ، کادر Create this task with Administrative Privileges را علامت بزنید و OK را کلیک کنید .
مرحله چهارم : دستور زیر را کپی کرده و در پنجره PowerShell Windows Paste کرده و Enter را فشار دهید :
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]